

## AGENDA

## TOPIC: 2023 May Mental Health Month (MHM) Planning Committee

DATE: Thursday, April 13, 2023

**TIME:** 3:30-5:00pm

**LOCATION** For Zoom information, please register at

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZlqcu2prTwqE9a7I4H7I7dHKOD9TUWUhqgr Meeting recording and slides will be shared with those on the registration and/or mailing list.

Item	Time
<ol> <li>WELCOME &amp; INTRODUCTION         <ol> <li><u>Agenda</u></li> <li><u>In the Chat</u>: Name, <u>Pronouns</u>, Affiliation(s)</li> <li><u>Housekeeping</u>: Agreements, Zoom Participation, Stipend, Demographic Survey</li> </ol> </li> </ol>	3:30 – 3:45pm (15 minutes)
2. STATEWIDE #SHARE4MH CAMPAIGN AND TOOLKITS Hannah Sebahar, Senior Account Executive, Civilian Katie Harris, Program Supervisor & Web Specialist, Civilian	3:45-4:15 (30 minutes)
<ul> <li>3. COMMUNICATIONS</li> <li>1. Communication Plan</li> <li>2. Website, Promotional Flyer and Virtual Background</li> <li>3. Social Media Calendar</li> </ul>	4:15-4:35pm (20 minutes)
<ul> <li><b>4. OUTREACH</b></li> <li>1. Event Sign Up</li> <li>2. Promotion Sign Up</li> </ul>	4:35-4:45pm (10 minutes)
<ul> <li>5. NEXT STEPS</li> <li>1. Identify next step(s) to accomplish by next meeting</li> <li>2. Share promotional flyer</li> </ul>	4:45-4:50pm (5 minutes)
6. ANNOUNCEMENTS & CLOSING	4:50-5:00pm (10 minutes)

Next Meeting: Thursday April 27 3:30-5:00pm | Communication & Outreach \*\*\*Location Change | In-Person | 310 Harbor Blvd, Building E, Belmont, CA, 94002 2023 Meeting Schedule | smchealth.org/MHM

Questions/suggestions? MHM Planning Committee Co-Chairs Kristie Lui, She/Her (<u>kflui@smcgov.org</u>) or Sylvia Tang, She/Her (<u>stang@smcgov.org</u> | 650-578-7165)